torsdag 5. november 2009

Lite action

Jepp, det er bare å innrømme det! På Zumo fronten har det skjedd utrolig lite denne uka. Alt av turer ble elegant avlyst når guttungen fant det for godt å bli skikkelig dårlig. Stakkaren hadde nesten 40 i feber 3 dager på rad, og i dag, en uke etter han ble syk, er første dagen uten feber. Nå går det kun i hosting og heliumstemme.
Så Zumo er blitt litt tilsidesatt noen dager. Ikke det at jeg tror han klager så veldig med tanke på åssen været har vært den siste uka.
Han er ei real værpyse! Det toppet seg med at han pisset på steinhellene ca 2 meter fra ytterdøra!! Så ufyselig vær var det i følge han!! Innen vi har kommet til begynnelsen av innkjørselen vår, så har han vært ferdig med sitt! Både tissing og nr 2. Nesten litt fascinerende....
Har prøvd å trene inn litt kjappere sitt og dekk, for han har jo all verdens tid han....Men kapitulerte fort når all dekkkommandoene endte opp med at han gikk bort å la seg på dørmatta i steden for rett ned. Så først kjapp sitt/dekk på teppe, så får vi vel prøve oss på de ekle teppeløse gulvene... Sær hund??? Neida....
Ellers så har han fått seg en ny leke, dvs en halvstor skinnbit som brukes som belønning. Funker mye bedre en godis!
Jo, så har vi fått trent en del på "gi hals" de timene mannen ikke har vært hjemme. Og det ser ut til å gå rett vei. Er jo greit å få inn med tanke på runderinga ( Selv om vi er superferske der da). Og det kan sikkert brukes til å skremme innpåslitne dørselgere også - hehe. Ser jo at folk ikke blir så skremt av Zumo akkurat. Var litt anderledes da jeg hadde schæferen Omega gitt, det holdt at ho stakk hodet ut det, og vips så forsvant alle ukjente gitt. Jaja,ho er dypt savnet.
Ellers så er Miss Teleport og Zumo blitt riktig så gode venner, selv om Zumo ikke alltid klarer å motstå fristelsen til å løpe etter en totally loco pusekatt på kveldene. Men Miss T har stålkontroll og er sjefinna! Og når raptusene er unnagjort så tar de kvelden på samme sofa. Zumo under teppet og Miss T oppå.
Måtte le litt av de her en kveld, de lå så fredlig rett ved siden av hverandre, helt til Miss T fikk øye på noe rosa med prikker! Jepp, det var Zumo sine baller det! Har aldri hørt Zumo hyle som han gjorde da pus satte klørne rett i ballene hans!! Jeg lo så tårene trilla!! Og Zumo så dritfornærmet ut.... Pussig... Og Miss T, ga vel egentlig blanke f... og hele uttrykket formelig lyste LEKE !!!!!!!!!!!!
Ellers så har jeg shoppet noen treningsdvder og bøker, så kanskje det er håp for pysa og blondina og !!
Og i går kom ei artig bok i posten gitt. Heter "Narrow dog to Carcassonne". Den handler om et pensjonert ektepar og deres whippet Jim som seiler fra Stafforshire i England til Carcassonne i sør Frankrike i en kanalbåt. Folk syns de er gale!!

Boka begynner så bra med :

I could have had a dog that ate its dinner, a dog that barked and wagged its tail, a normal dog, a dog with fur. But the book said a whippet was the easiest dog and I had trouble enough already.
Whippets ar hounds-miners dogs, racers, rabbiters. They are very thin. On top they are velvet and underneath they are bald. They are warm and smell of buttered toast. They love every living creature to a rapture unless you are small and furry and trying to get the hell out of here.


Sparer boka til i morgen, ehh, dvs i dag! Juhu, gleder meg!<





Lille drømmeprinsen



Mystic Miss T




Skjønne frøkna


Trappehvil


1 kommentar:

kine aune sa...

hei så nydlig da . hvor fikke du tak i de beina :-)