fredag 7. november 2008

Lørdag 8. november fyller Zumo 2 år!!!

Det er helt vilt å tenke på at lille gutten min om ca 1 time fyller 2 år!! Syns ikke det er lenge siden jeg toget opp til Hemsedal i kulde og snø, dvs toget stoppet på Gol da, men pøsj, det er uvesentligheter.
Jeg smeltet for lille Zumogutten i det jeg så han, han var så skjønn og uten tvil søvngjengeren i kullet.
Det ble heldigvis litt tid for kos med alle sammen før Zumo og jeg stod på farten for å ta toget hjem igjen. Og for en engel på toget!! Han sov omtrent hele veien, enten i buret eller i fanget mitt. Og hadde bare et uhell på turen, og det var inne på togdoet - kunne jo ikke valgt en bedre plass! Ellers så var det tissing og bæsjing på Drammen stasjon, i påvente av togskifte. Kjøreturen fra Kristiansand togstasjon gikk også brillefint (ikke spør hvorfor vi valgte Kr.sand fremfor den mer lokale...)
Vel hjemme så var det å snuse rundt og få i seg litt mat. Og vips så var han en av familien!
At han er en herlig gutt er det ingen tvil om! Selv om han hadde noen perioder i jyplingalderen hvor tapeten på stueveggen i den gamle huset fikk gjennomgå.... Ellers så får han noen kikk innimellom hvor han bare må tygge litt på plastlekene til ungene f.eks et par søte barbiehender... Men gosj, skal ikke klage en plass. Han har ikke ødelagt noen form møbler eller klær. Eneste han har en fetisj for er SKUMGUMMImadrasser!! De lever ikke lenge, ikke bur eller i gamle babysenger (pynteseng). Så klokelig holder vi oss unna de!!
Ellers så merker jeg stor forandring på han fra ett til to år. Han har blitt mye roligere, mer forutsigbar på noen områder, mer mann...., og mer kosegris! Ingenting slår å bli tullet inn i et mykt varmt teppe oppi sofaen! Men det mest positive med at han har blitt mer voksen, er at han kan gå løs i huset på natta og når vi ikke er hjemme. Er så delilig å slippe bur. Så fra i sommer av har han vel knapt sett innsiden av Schæferburet sitt.
Venner har han også fått (og noen desverre mistet). Dalmiser har han vel et sån hat/kjærlighet forhold til, til tider. Han ble styrt med en streng hånd av Tequila og nå så prøver han seg på den strenge hånden på Zebra - selvfølgelig ikke med den aller største suksess bestandig. For jo mer han kjefter, jo mer intens og smiskete blir ho- jadda en sånn type som kan gå en på nervene løs - hehe. Men disse to Z'ene går fantastisk bra overens !!
Ellers så har han blitt kjent med flat'er (Bitten og Chan), Golden (Phoebee, Steven), Boston (Susie), Boerboel (Tyson), Shiba (Safira, Hope, Iris), Dalmiser(Tequila, Zebra, Pippi, Perdita, Selma), CC (Heike, Sally) +++++ flere!


GRATULERER MED 2 ÅRS DAGEN gutten min!!






Zumo med søsken. (Zumo til venstre bakerst)


Zumo og mamma Ella


En siste kos av mamma før avreise!


Leke med tøybein mamma?


Lille puppy'en min! (Og den senga gikk fort til helv.. pga skumgummi inni...)


Zumo sammen med flat'en Bitten og Dalmis Tequila (R.I.P)

5 kommentarer:

evy sa...

Gratis med dagen, kjære vesle, store voksen, vakre, ville, tullete, søte, rare, kosete, brølete, sutrete, snuskete, elsklige,anorektiskte,lekete,kjappe,vakre vakre Zumo- du har virkelig bitt deg fast i hjerterota mi.. Hilsen Tante Evy

evy sa...

Heisann sveisann her kommer det en stor smask fra bestevennen din Zebra.. Gleder meg til vi kan gå på tur sammen igjen, du er bare toppers lekekamerat..

monika sa...

Snufs - tusen takk begge to!! Bestisene mine!!

Anonym sa...

Gratulerer med dagen Zumo, masse hilsener fra Pippi og Steinar.... Hipp Hipp Hurra!!!!

Anonym sa...

Hei på dere!!
GRATULERER SÅÅÅ MYE MED DAGEN ZUMO! Store sleiker fra Bitten og Chan. Må jo gjengjelde tjenesten ;)

Takk for mange gode lekestunder, håper på mange mange flere!!

Mega sleiker fra Bitten og Chan.
Hilde sender en mega klem!!