onsdag 9. september 2009

Granestua på andre siden...

Kl 9 møttes Anette, Bente og jeg på P-plassen på Granestua, og var klare for tur!! Så inn i skauen forsvant vi med 4 4-beinte (Susie, Phoebee, Kevin og Zumo). Anette hadde nemlig løypeplanen klar, for ho hadde funnet en rundløype inn i skauen på andre siden av p-plassen. Og hundene var i hundre!! Susie var den som fikk gjennomgå litt av både Zumo og Kevin, ikke bare bare å være sånn en attraktiv dame - hehe.
Langt inni skauen så endte vi opp på en bitteliten koselig strand, kan vist komme dit fra Brekka hvis ejg ikke husker helt feil. Der var det 3 som badet, og en som satt og tagg mat av Bente. Trenger vel ikke nevne noe navn der....
Og Anette var jo så heldig å få begge de store hårete retriverene rett i fanget hvor de selvfølgelig ristet seg. Om ho ble blaut er et fantastisk dumt spørsmål! Bente og jeg fikk oss en god latter!
Ellers så lekte Zumo og Kevin ræserbil på den lille sandstranda, de hadde helt topp!! Vel, etter endt inntak av selveid banan, og påspandert lefse og en sjokolade, så var vi klare for tilbaketuren. Jeg skulle jo tross alt hente jentungen på skolen litt over 12.
Vi trasket innover i skauen på ikke de mest bevandrede stiene akkurat. Vi fant et skilt til granestua inn skauen, som vi bestemte oss for å følge. Bløtt og sølete til tider. Og noen bratte sleipe bakker. Men vi kom oss frem tilslutt.
For mer info om løypetrasse, så sjekk Anettes blogg, den dama er "litt" mer kjent i de graniske skauer enn meg ihvertfall.
Helt topppers tur jenter og for en flott vær vi fikk.
Ses om et par dager.





Jentene på skauen


Tørst ja


Kevin i studie av gresset??


Søstrene "vil ikke leke sammen"


Gutta i god lek, var fart på de ja


Plask, plask! Kevin i farta


Sjekk Susies uttrykk!


Lille tigger'n


Se, tigging lønner seg mamma....


De 3 badende dyra, med en ristende Kev på venstre sida


Anettes "noe" våte bukse - hihi



Tygge litt på samme pinne som Phoebee hadde hatt for litt siden


Susie - aka - sinna røyskatt!!


Hvorfor Anette ble så blaut skjønner du vel her!


Yieks, vann i øra - ekkelt


Leke Zumo?


Need to say more Anette? Hvor mange liter flyr avgårde der tror du?


Søteste Susa


Den blyge, vannskye gutten min


Et klassisk retriver bilde!


God dreis på pinnekastinga har ho til tross for vassne buksebein

1 kommentar:

Anette, Phoebee og Susie sa...

Haha...skikkelig bra stil på pinnekastinga mi ja...hehe..:p
Ja, kunne nesten tro jeg hadde hatt et mega uhell, hadde jeg vært blaut noen cm til lengre opp..hehe.. Men det var nok Phoebee og Kevin sin skyld ja! ;o)
Kjempe fin tur, de lå rett ut etterpå.. Susie hadde på seg 2 flått som hadde sugd seg fast, og jeg hadde noen i tøyet..:( Men nå er Susa dryppa på nytt, så til fredag skal det ikke komme noen nye iallfall!