onsdag 15. april 2009

Den store manndomsfrarøvingsdagen

I dag har Zumo vært hos dyrlegen, og det er jo en av de skumleste plassene på jord. Er ikke særlig frivillig han går inn den døra nei. Men siden han er bare en 13 kg fis, så er det rimelig enkelt å lempe han inn :-)
Vi fikk komme inn med en gang, til Zumo store skrekk. Han skalv som et ospelauv!! Hele han bare ristet stakkars. Så han kom krypende oppi fanget der jeg satt på stolen. Dyrlegen gjorde klar sprøyta imens. Siden Zumo har litt bordskrekk i tillegg til dyrlegeskrekk, så ble vi enig om at det var best å bare få det gjort på gulvet - som vanlig. Jeg tviholdt på Zumo mens dyrlegen jobbet seg gjennom seigt nakkeskinn med den tjukkeste nåla ever!! Men det gikk til slutt, og Zumo ga oss et veeeeldig bebreidende blikk....
Vel inne i bilen så ble det noen godbiter på gutten da.
Så nå får vi bare vente og se hvordan dette fungerer.
Spennende.
Skulle egentlig vært på agilitytrening i kveld, men dyrlegen anbefalte å gi implantatet litt tid til å "feste" seg før de alt for store fysiske utfoldelsene.

2 kommentarer:

Anette,Phoebee og Susie sa...

Hehe..vi får teste han sammen med Pheoebee igjen om en stund da - er han ikke intr. i å parrre-parre-parre på henne, så funker det iallfall! ;o)

Anonym sa...

De store fysiske utfoldelse sparte vi til idag, hahaha.. Takk for herlig herlig tur..
Gleder meg til imorra..