søndag 12. april 2009

Påska 09

Siden påska er over for denne gang så er det vel på tide å fortelle hva som har skjedd siden sist. For det første så har Zumo hengt i vinduskarmen fram til vi dro på hytta på tirsdagen. Da virket det som han falt helt sammen gitt. Var vel helt utslitt etter å ha vært så damebesatt de ssite ukene. Så det ble en del sofasoving på han der oppe ja. Vi var jo ikke spesielt heldig med været på hytta, så det ble ikke de lange turene i fjellheimen akkurat. Men ungene hadde det det helt toppers uansett, og det var jo det viktigste. Fredags ettermiddagen dro vi hjemover igjen. Lørdagen var jeg og zumo ute og ruslet nabojordene på langs og tvers, før vi satte nesa hjemover og jeg tok meg til å rydde og vaske litt hus i det fine været. Vi skulle nemlig ha fest på kvelden. Men før vi kom dithen, så fikk vi grillet årets første pølser på verandaen. Det var deilig!!! Og pingleZumo måtte ha pølsene kuttet opp i biter, de var jo helt umulig å få ned udelt..... Sukk.... den hunden altså....
På kvelden gikk han og suste litt frem og tilbake, hilste litt på folk før han gikk ned å la seg på sofaen igjen. Og så opp igjen på verandaen for å stå foran bålet og grille seg litt.... Ble jaggu god og varm å ta på ja.
Jo, må jo nevne at siden det var påske, så måtte jo Zumo ha påskehalsbånd! Sjokk... Et gult et med vingeklipte, halekuperte og bukplastikkerte haner og høne! Ræktig så vakkert!
Ellers så var det tur med hundegjengen 2 påskedag. De som trasket ivrig rundt i de Landvikske skoger var : Bente med Kevin og Steven, Anette med Phoebee, Evy og Zebra, og meg med Zumo. Det må vel nevnes at det var heller vått vær ovenifra... Men det la ingen demper på det gode humøret. Vi fikk gått en god tur, og Anette fyrte opp bål så vi fikk både farge og varme på pølsene våre! Zumo var som vanlig "litt" over middels interessert i Phoebee.... Og den gutten blei jammen like gjørmete som de andre hundene ! Det var noe nytt. Han som vanligvis holder seg ren og pen OG tørr på tur. Jaja... Det ble rett i dusjen når vi kom hjem det gitt.
Så det var den påska.
Ps. Dårlig med bilder, siden speilrefleksen er inne til reparasjon.


Strålende fornøyd ja...


Hønemor og hanefar


Den klassiske hyttestilen


Ut på tur og aldri sur


Vakkert landskap

Ingen kommentarer: