mandag 20. april 2009

Lundesanden

Hadde egentlig bare tenkt å være hjemme og late meg i dag, men så fikk jeg meldig fra Anette og Zumo hadde lyst på en playdate med Susie. Og det kunne jeg jo ikke takke nei til. Så vi møttes halv 10 på Lundesanden og gikk ned mot stranda. På vei tilbake så ble vi veldig nyskjerrig på åssen vi kunne komme oss opp på den fjelltoppen over vannet. Så vi fant en annen vei som vi fulgte. Begge var rimelig overbevist at denne veien bare gikk til enden av potetjordene, men det tok vi skammelig feil gitt. Det var en rektig så fin vei et godt stykke innover i skauen. Og vi ble nesten påkjørt av en bonde med farlig last, var noen trestammer som var bare få cm fra å treffe oss rett i beina. Det var skikkelig ekkelt! Dessuten traff vi en mann som tydeligvis hadde det hyggelig med vedhugging. Hadde tent seg et lite bål til og med. Omsider kom vi til en slags snuplass og der sto bonden igjen. Anette var tøff og gikk bort å pratet med han! Ikke om at han nesten hadde kjørt oss ned, men om hvor de forskjellige stiene/veiene gikk hen. Så da fikk en en forklaring på hvor vi skal gå opp for å komme på fjelltoppen, og 2 andre løyper. Men ingen av disse ble aktuelle å prøve ut i dag, siden jeg måtte være på skolen og hente jentungen rundt 12. Men neste gang da blir det mer utforsking.
Zumo og Susie lekte masse sammen. Det var tjohei og hopp og sprett, og løpe! De går veldig godt overens. Da vi kom tilbake til bilen så var det ei blondinefrøken ved navn Phoebee som fikk komme ut og løpe litt med Zumo, og det var det ingen av de som klagde på - ja sett bort fra Susie da, som ble satt i bilen! Zumo var på langt nær så intens på Phoebee i dag, så det er mulig at implantatet begynner å fungere.
Alt i alt, en flott tur og gøy med ny plass å gå! Takk for initiativet Anette!!!
Og så over til noen fantastiske mobilbilder.....















1 kommentar:

anette,phoebee og susie sa...

Takker for kozli tur i går :)
Uff ja, det var ikke langt unna vi ble truffet av de staura han hadde bak på traktoren.. han må ha glemt at de stakk så langt ut - får vi iallfall håpe..! ;)
Utrolig bra at ikke Zumo prøvde en eneste (?!?!!) gang å parre på Phoebee i går!! Håper virkelig det er implantatet som allerede gir så gode resultater, og at ikke det bare var at han var litt sliten etter turen.. - håper på det første! :)
Tata!